Facebook Pixel
Ford Raptor Police gummihjul Edition 2 12V

Ford Raptor Police gummihjul Edition 2 12V

Trenger du hjelp?  Vår supporttelefon (+47) 400 01 767 er åpen alle hverdager 09.00-18.00 Lørdag 10.00-15.00 Søndag: Stengt

Ford Raptor Police gummihjul Edition 2 12V

Plass til to barn
2x motorer, 35W
Toppfart ca: 6 km/h
12V 7Ah oppladbart batteri
Individuell støtdemping på alle hjul
2,4Gfjernkontroll
Tre hastighetsnivåer fremover samt bakovergir
Makslast 35 kg
Innebygd stereo
LED-belysning i frontlyktene samt ekstralys
Åpningsbare dører
Åpningsbar lastluke til planet samt panser
Voltmåler på kontrollpanelet
Mål (LxBxH): 134x81x77 cm
Mål emballasje: 134 x 75 x 44,5 cm
Vekt (netto/brutto) 26/31kg
Anbefalt fra 3 år.

- Rekommenderas från 3 år.
- Använd endast under tillsyn av vuxen.
- Används ej i trafik.
- Använd ej nära stup eller vattendrag.

var kr 4 498,00 Spesialpris kr 3 990,00
SKU
Ford Raptor Police gummihjul Edition 2 12V
Tøff politi pickup fra Ford. Ford Raptor police for den lille som vil være en del av politimakten. Tyvene kommer garantert å fly med halen mellom beinene, når den lille politibetjenten ruller runt i nabolaget. Akkurat som en pickup skal være er Ford Raptor en stor og solid elbil med plass for to barn. Denne tøffe elbilen har plass for to barn samt masse heftige funksjoner som åpningsbare dører, åpningsbar luke til lasteplanen, støtdemping bak, bilstereo m.m. Belysning finnes i frontlys, baklys og ekstrabelysning (ovenfor setet). Dessuten har bilen heftig blålys for å gi omgivelsene varsel på at det haster. Elbil Ford Ranger er lagd for å kjøre rundt på tomten med støtdempere på alle hjul og skikkelig bakkeklaring. Driften er også komfortabel da bilen har så kalt "myk start", som gir mindre rykkete drift. Bilen er utrustet med doble el-motorer som gjør at både bakhjulene driver. Dette er en stor fordel da bilen får mer kraft samt bedre fremkomlighet. Bilen har tre hastighetsnivåer fremover samt bakgir. Fremover kan man kjøre i opptil 6 km/t. En ladning rekker for opptil en times "leketid" (avhengig av bruk) og batteriet lades fullt på ca: 8 timer med medfølgende lader. Elbilen er veldig lett å kjøre for barnen - gasse med gasspedalen og stanse gjennom å slippe opp pedalen.
Mer informasjon
SKU Ford Raptor Police gummihjul Edition 2 12V
Description Tøff politi pickup fra Ford. Ford Raptor police for den lille som vil være en del av politimakten. Tyvene kommer garantert å fly med halen mellom beinene, når den lille politibetjenten ruller runt i nabolaget. Akkurat som en pickup skal være er Ford Raptor en stor og solid elbil med plass for to barn. Denne tøffe elbilen har plass for to barn samt masse heftige funksjoner som åpningsbare dører, åpningsbar luke til lasteplanen, støtdemping bak, bilstereo m.m. Belysning finnes i frontlys, baklys og ekstrabelysning (ovenfor setet). Dessuten har bilen heftig blålys for å gi omgivelsene varsel på at det haster. Elbil Ford Ranger er lagd for å kjøre rundt på tomten med støtdempere på alle hjul og skikkelig bakkeklaring. Driften er også komfortabel da bilen har så kalt "myk start", som gir mindre rykkete drift. Bilen er utrustet med doble el-motorer som gjør at både bakhjulene driver. Dette er en stor fordel da bilen får mer kraft samt bedre fremkomlighet. Bilen har tre hastighetsnivåer fremover samt bakgir. Fremover kan man kjøre i opptil 6 km/t. En ladning rekker for opptil en times "leketid" (avhengig av bruk) og batteriet lades fullt på ca: 8 timer med medfølgende lader. Elbilen er veldig lett å kjøre for barnen - gasse med gasspedalen og stanse gjennom å slippe opp pedalen.
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
No attachment found.

Hos engrosservice.no får du kjøpt til markedets beste priser. Bestill en i dag fra Engros Service. Vi har et stort utvalg av produkter innen: Hjem, sport og fritids segmentet. Velkommen skal du være.