Facebook Pixel
Elektrisk Barne ATV Hvit

Elektrisk Barne ATV Hvit

Trenger du hjelp?  Vår supporttelefon (+47) 400 01 767 er åpen alle hverdager 09.00-18.00 Lørdag 10.00-15.00 Søndag: Stengt

Elektrisk Barne ATV Hvit

Farger: Hvit.
Oppladbart batteri: 12V 7Ah.
Ladetid: 6-10 timer.
Kjøretid: Ca. 1 time.

Motor: 45W x 2.
Toppfart: 6km / t.
Aldergruppe: 3 - 8 år gammel.
Maks. Brukervekt: 30 kg.
Setebredde 16cm.
Kartongstørrelse: 113L x 64W x 46H (cm).
G.W./N.W .: 30 / 25kgs.
Garanti: 12 måneder.
Sertifikat:Sertifisert i henhold til EU-leketøys direktiv
Dimensjoner: 116cm (L), 64cm (W), 80cm (H).

Nøkkelstart
Volumkontroll.
Mp3-inngang (3,5 mm kabel følger med).
For+ Bakre LED-lys.
Høy / lav hastighet.
Kjører fremover / bakover.
For- og bakdempere
EVA gummidekk

var kr 3 990,00 Spesialpris kr 3 498,00
SKU
Elektrisk Barne ATV Hvit Exclusive
MEGET TØFF ELEKTRISK ATV MED TO KRAFTIGE MOTORER Motorene og øvrig elektronikk i maskinen drives med ett 12 V-batteri med 7 Ah kapasitet. For å gjøre det enkelt å følge nivået på batteriet er det også en batteriindikator. Brukstid er ca. 30-45 minutter avhengig av brukerens vekt og underlag. Når batteriet blir utladet, er det bare å koble til den medfølgende 230 V-laderen, vente noen timer og kjøre videre! Anbefalt maksimal vekt ca. 30 kg. Denne elektriske ATV'N er utstyrt med USB-tilkobling, slik at du kan koble til telefon eller MP3-spiller. Med den riktige musikken kan det bli et eventyr å kjøre med firehjulingen! Musikken kan styres ved hjelp av knapper på betjeningspanelet mellom styret. Der er det knapper for av/på, avspilling/pause, forrige/neste låt og modusvelger.
Mer informasjon
Model Elektrisk Barne ATV Hvit Exclusive
Description MEGET TØFF ELEKTRISK ATV MED TO KRAFTIGE MOTORER Motorene og øvrig elektronikk i maskinen drives med ett 12 V-batteri med 7 Ah kapasitet. For å gjøre det enkelt å følge nivået på batteriet er det også en batteriindikator. Brukstid er ca. 30-45 minutter avhengig av brukerens vekt og underlag. Når batteriet blir utladet, er det bare å koble til den medfølgende 230 V-laderen, vente noen timer og kjøre videre! Anbefalt maksimal vekt ca. 30 kg. Denne elektriske ATV'N er utstyrt med USB-tilkobling, slik at du kan koble til telefon eller MP3-spiller. Med den riktige musikken kan det bli et eventyr å kjøre med firehjulingen! Musikken kan styres ved hjelp av knapper på betjeningspanelet mellom styret. Der er det knapper for av/på, avspilling/pause, forrige/neste låt og modusvelger.
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
No attachment found.

Hos engrosservice.no får du kjøpt til markedets beste priser. Bestill en i dag fra Engros Service. Vi har et stort utvalg av produkter innen: Hjem, sport og fritids segmentet. Velkommen skal du være.