Facebook Pixel
Trinx X2-R Fatbike elektrisk 250W skivebremser

Trinx X2-R Fatbike elektrisk 250W skivebremser

Trenger du hjelp?  Vår supporttelefon (+47) 400 01 767 er åpen alle hverdager 09.00-18.00 Lørdag 10.00-15.00 Søndag: Stengt

Trinx X2-R Fatbike elektrisk 250W skivebremser

Farge: Sort
Modellnummer: Trinx TF250
Ramme 18" Alle rammedeler i aluminium
Promax felger: 26"
Dekk: 26X4.0"
Batteri: 36v10ah lithium batteri
Børsteløs motor,36v250W
Display: LCD display
5 trins fartsregulator
Bremser: F/R Skivebremser foran og bak
Shimano Acera 7 gir
Forpakningens størrelse: 1550*360*770mm N.W.:/G.W.:26kgs/31kgs
Maks hastighet: 25km/h
Rekkevidde(40-50kms)
Maksvekt: 120kgs

var kr 18 990,00 Spesialpris kr 15 990,00
SKU
fatbike elektrisk x2r
Ny og tøff elektrisk fatbike med 250W motor fra Kvalitetsmerket Trinx. Fatbike el-sykkel Passer til å kjøre på snø, sand og offroad, på grunn av de meget brede og spesielle dekkene. (Stor motor med Lithium-ion batterier) . Motoren til fatbike el-sykkel har ekstra kraftig dreiemoment i bakker. Dette er en fantastisk sports el-sykkel, som kan brukes like bra med eller uten motoren innkoblet. Fatbike el-sykkel leveres med Skivebremser foran & bak og motoren montert i navet bak. Leveres med ekstra lange justerbare Sete & Styre-stenger (Passer derfor til alle høyder). Uten motoren innkoblet fungerer el-sykkelen, som en vanlig Offroad-sykkel og på grunn av det meget lette Lithium batteriet og aluminiums-rammen, er vekten ikke mye høyere enn en vanlig sykkel. Du kobler bare inn motoren når du ønsker en hvil, eller i bratte oppover-bakker. Meget høy kvalitet. Virker både med Pedal-fremdrift og gasshåndtaket-fremdrift på styret.
Mer informasjon
Model Trinx X2-R Elektrisk Fatbike 250W med skivebremser
Description Ny og tøff elektrisk fatbike med 250W motor fra Kvalitetsmerket Trinx. Fatbike el-sykkel Passer til å kjøre på snø, sand og offroad, på grunn av de meget brede og spesielle dekkene. (Stor motor med Lithium-ion batterier) . Motoren til fatbike el-sykkel har ekstra kraftig dreiemoment i bakker. Dette er en fantastisk sports el-sykkel, som kan brukes like bra med eller uten motoren innkoblet. Fatbike el-sykkel leveres med Skivebremser foran & bak og motoren montert i navet bak. Leveres med ekstra lange justerbare Sete & Styre-stenger (Passer derfor til alle høyder). Uten motoren innkoblet fungerer el-sykkelen, som en vanlig Offroad-sykkel og på grunn av det meget lette Lithium batteriet og aluminiums-rammen, er vekten ikke mye høyere enn en vanlig sykkel. Du kobler bare inn motoren når du ønsker en hvil, eller i bratte oppover-bakker. Meget høy kvalitet. Virker både med Pedal-fremdrift og gasshåndtaket-fremdrift på styret.
SKU fatbike elektrisk x2r
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
No attachment found.

Hos engrosservice.no får du kjøpt til markedets beste priser. Bestill en i dag fra Engros Service. Vi har et stort utvalg av produkter innen: Hjem, sport og fritids segmentet. Velkommen skal du være.