Facebook Pixel

Trenger du hjelp?  Vår supporttelefon (+47) 400 01 767 er åpen alle hverdager 09.00-18.00 Lørdag 10.00-15.00 Søndag: Stengt

Om Engrosservice

Engrosservice ble etablert i 2005 og har siden det, hatt en enorm utvikling i både Norge og Sverige, noe som har gjort bedriften til et solid selskap.

Høsten 2010 ble selskapet etablert i Sverige med hovedsete i Göteborg. I August 2011 ble det norske selskapet fusjonert med sin nye eier Norsk Engros Sevice som i dag eier 100% av selskapet.

Hvorfor så lave priser?

Vårt mål er å gi deg som kunde, enten du er privat eller bedrift, et variert produktspekter innen kategoriene: Hjem, sport og fritid - til lavest mulig pris. Dette gjøres gjennom store innkjøp direkte fra produsenter over hele verden, uten fordyrende mellomledd og ved hjelp av en kostnadseffektiv organisasjon.

Hos oss er pris viktig. Vi skreddersyr våre produkter, slik at du som kunde får gode produkter til lavest mulig pris, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Alle våre produkter blir nøye kontrollert og gjennomgår streng kvalitetsikring før de blir pakket og sendt til oss. Vi kan også forsikre deg om at alle produkter er godkjente etter europeiske og norske standarder og produsert på fabrikker med gode og trygge arbeidsforhold.

Vi har i dag registrert over 15000 kunder. Enkelte av våre kunder er:
Nsb, Coop , ICA, & KIMS

Visste du at Engrosservice selger over 1000 snøfresere pr år og over 600 motorkjøretøy som: Atv, scootere og motorcrossere i året. Vi har eget delelager og serviceverksted i Drøbak, hvor vi tar i mot reklamasjoner eller produkter som skal inn til service.
Vi har også 12 servicestasjoner i landet som tar hånd om servicer og reparasjoner.

Vi tenker på miljøet!

Engrosservice har alltid vært bevisst for sitt miljøansvar. Våre krav på miljøbevissthet er gjeldende i alle ledd. Plastposer skal være produsert av gjenvinnbar polyeten, kartonger skal, om mulig, være produsert av returpapir. Alt unødig fyllmateriale skal unngås og tekst på poser og kartonger skal være trykt med vannbaserte farger. Det som kan gjenvinnes i firmaet omfatter wellpapp, kartong, papir og plast og vi kildesorterer alt avfall.

Her er noen bilder fra hverdagen vår

Snøfresere som er ferdig produsert og klare for pakking
Snøfresere som er ferdig produsert og klare for pakking

Fra lager
Fra lager

En konteiner med mini Atv og mini motorcrossere har ankommet
En konteiner med mini Atv og mini motorcrossere har ankommet

Her har det kommet inn et parti med gummibåter
Her har det kommet inn et parti med gummibåter

Her kommer det inn en konteiner med Powermate diesel aggregat
Her kommer det inn en konteiner med Powermate diesel aggregat

Fra en kampanje vi hadde med Cheeze Doodles
Fra en kampanje vi hadde med Cheeze Doodles

 

Hjem & Hobby Lillestrøm 2011!

Vi takker alle nye og gamle kunder for en fantastisk messe på norges varemesse i Lillestrøm 19-21 november 2011.

Nedenfor finner du bilder fra standen vår: