Facebook Pixel
Minidumper med belter og hydraulisk tipp

Minidumper med belter og hydraulisk tipp

Trenger du hjelp?  Vår supporttelefon (+47) 400 01 767 er åpen alle hverdager 09.00-18.00 Lørdag 10.00-15.00 Søndag: Stengt

Minidumper med belter og hydraulisk tipp

Minidumper med belter og tipp Modell: Gardentec MD 500 Motor: Loncin 9hp 4 takt bensinmotor Girkasse: 3 forover/1 revers Beltemål: 180x60mm, 38 ledd Hydraulisk tipp Lastekapasitet: 500KG Egenvekt: 245KG Volum dumperkasse: 1.2cbm Produktets mål: L 1606mm, W-715mm, H- 940mm Mål galvanisert dunmperkasse : L-100cm; B-70cm; H-45cm Mål og vekt i transportkasse: Garanti: 2 år
var kr 36 990,00 Spesialpris kr 29 990,00
SKU
Minidumper med belter och hydraulisk tipp
Kraftig og solid minidumper med belter fra Gardentec med tipp. Minidumperen har totalt 4 gir. 3 fremover og 1i revers. Modellen leveres med hydraulisk drevet tipp og kan laste opp til 500kg. Dumperkassen er i galvanisert stål og er pulverlakkert. Ved å velge denne modellen så får du en bensindrevet transportskuffe med belter, slik at den kommer frem nærmest overalt. Den er spesielt utformet for frakting av jord og fyllmasse og er som en dumper i miniformat. Lastekapasiteten er imidlertid ikke i miniformat, for den kan hele 500 kg last og likevel klatre opp stigninger på 40 grader. Den er drevet av en 9 hk motor, og kan komme opp i en hastighet på 6 km/t. Eksempelvis er denne helt glimrende for deg som jobber med tunge lass i ulendt terreng, for deg som kjører frem vedsekker på skogstier eller for deg som vil frakte fram materialer og byggvarer til hytter og hus som ligger litt vanskelig til. Den er også helt ideell for å anlegge småveier.
Mer informasjon
SKU Minidumper med belter och hydraulisk tipp
Description Kraftig og solid minidumper med belter fra Gardentec med tipp. Minidumperen har totalt 4 gir. 3 fremover og 1i revers. Modellen leveres med hydraulisk drevet tipp og kan laste opp til 500kg. Dumperkassen er i galvanisert stål og er pulverlakkert. Ved å velge denne modellen så får du en bensindrevet transportskuffe med belter, slik at den kommer frem nærmest overalt. Den er spesielt utformet for frakting av jord og fyllmasse og er som en dumper i miniformat. Lastekapasiteten er imidlertid ikke i miniformat, for den kan hele 500 kg last og likevel klatre opp stigninger på 40 grader. Den er drevet av en 9 hk motor, og kan komme opp i en hastighet på 6 km/t. Eksempelvis er denne helt glimrende for deg som jobber med tunge lass i ulendt terreng, for deg som kjører frem vedsekker på skogstier eller for deg som vil frakte fram materialer og byggvarer til hytter og hus som ligger litt vanskelig til. Den er også helt ideell for å anlegge småveier.
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
No attachment found.

Hos engrosservice.no får du kjøpt til markedets beste priser. Bestill en i dag fra Engros Service. Vi har et stort utvalg av produkter innen: Hjem, sport og fritids segmentet. Velkommen skal du være.