Facebook Pixel

Trenger du hjelp?  Vår supporttelefon (+47) 400 01 767 er åpen alle hverdager 09.00-18.00 Lørdag 10.00-15.00 Søndag: Stengt

Affiliate Banner

Engrosservice har over 15 års erfaring med e-handel, og gir deg mulighet for å selge våre produkter på en enkel og problemfri måte. Meld deg på i dag, for å komme i gang. Vi har mange spennende produkter innen kategoriene: Hjem, sport og fritid.


Hvem passer passer vårt afiliate program for? Vi søker personer som vil promotere rundt følgende felt:

  • Facebook og Instagram
  • Markedsføring på nett
  • Influensere og bloggere
  • Display markedsføring
  • Nyhetsbrev markedsføring

Hvordan fungerer vårt affiliate program?

1. Registrer deg

Etter at du har registrert deg, blir du et tilknyttet medlem ved å merke av i boksen Min konto.

2. Promoter

Som medlem kan du lage din egen kupongkode.

3. Få utbetalt provisjon

Del kupongkoden din med potensielle kunder.Etter bestilling vil du få utbetalt provisjon

Restriksjoner:

Vær oppmerksom på at vi sjekker om nettstedet ditt oppfyller kriteriene våre da vi har noen begrensninger for vårt Engrosservice Affiliate-program. For eksempel forbyr vi klikkstimuleringsprogramvare. Videre er rasistisk, pornografisk, voldelig, hatefullt og kriminelt innhold ikke tillatt i vårt henvisningsprogram. Gå til Restriksjoner for å se hele listen for å sikre at nettstedet ditt er opp til standarden vi krever.

Kom i gang i dag!

Dra nytte av vårt henvisningsprogram og trekk til deg kunder ved å promotere våre produkter. Du kan enkelt lage dine egne produktkampanjer via din konto. Nyt fordelene av vår dynamiske provisjonsmodell og tjen penger på en enkel måte. Når salget registreres sender vi ut varen og du får utbetalt provisjon for salget. Alle henvisninger du gjør blir registrert i din konto.