engrosservice

Solgaardskog 120 1599 Norge,
Phone: 47- 400 01 767

Velkommen til Engrosservice.no

NextBase 7" dual skjermsløsning

Flere visninger

NextBase 7" dual skjermsløsning
kr 2 599,00

Tilgjengelighet: På lager

Best i test i Lyd & Bilde!
"Fordelene med SDV97-AC-pakken er opplagt. Begge skjermene kan bruks helt uavhengig av hverandre. Fint dersom det er en viss aldersforskjell og forskjellig interesse blant barna. Alt leveres dobbelt opp, både 220V-adaptere og kabler, slik at to stykker kan benytte dem som DVD-spillere hjemme i tillegg! Men like spennende er det at disse skjermene har innebygd batterikammer for vanlige AA-batterier (alkaliske eller oppladbare). Dette gjør spillerne uavhengig av strømnett eller 12V- tilførsel. Tilkoblingsmulighetene er mange, og disse har både USB og minnekortleser i tillegg (SD/MMC og MS/MSpro). Skjermene har dessuten innebygd IR-sender (to-kanals) for trådløse hodetelefoner.

Bildekvalitet
Bildekvaliteten er bra på denne spilleren, men man må gjøre noen justeringer for å myke opp bildet litt. Kontrasten bør også her settes på minimum i menyen, og farge- og lysinnstillingene justeres på skjermen. For også her er det ingen sammenheng mellom skjerm og menyjusteringene. Skarpheten er heldigvis bra, siden man ikke kan endre den likevel … Kontrastegenskapene til skjermen er greie, og den fungerer bra ute i dagslys. Litt linjestøy er det, men ikke så mye som hos flere andre spillere i testen. Med testens beste bilde (etter justering) og masse tilkoblingsmuligheter og fleksibilitet, er SDV97-AC definitivt testens beste to-skjerms-kjøp!" Hentet fra Lyd & Bilde. Les hele testen her.2 skjermers DVD spiller for bil og fritidsbruk med innebygd 7” 16:9 LCD TFT skjerm. Begge skjermene er individuelle spillere som kan brukes hver for seg eller sammen med medfølgende kabler.Ny LCD skjerm med bedre lysstyrke,kontrast, innsynsvinkel og 12ms responstid Video inngang (for spillkonsoll, kamera og video m m.) Elegant nytt design med toppmating av platene

Systemet leveres med alt man trenger for montering i bilen. La barna se samme film på begge skjermene eller la dem se på hver sin film. innebygd trådløs IR sender for hodetelefoner.

Unik festeanordning som gjør det enkelt å feste og ta av skjermene. Leveres med bæreveske som gir plass til begge skjermene og alt tilbehør.

2 års fabrikkgaranti

ELLER
Produktbeskrivelse Tilleggsinformasjon Reviews (0)
Kjøp Til Bilen til beste pris her. Vi har et stort utvalg innen Til Bilen. Kontakt oss for spørsmål til Til Bilen NextBase 7" dual skjermsløsning
Cxense Display