engrosservice

Solgaardskog 120 1599 Norge,
Phone: 47- 400 01 767

Velkommen til Engrosservice.no

MINI CROSSER 49 CC

Flere visninger

MINI CROSSER 49 CC

Vanlig pris: kr 3 990,00

Special Price kr 2 798,00

Tilgjengelighet: På lager

 


MINI CROSSER  FOR BARN 49 CC


Dette er den perfekte motorcrosseren for den som ønsker å komme i gang med denne artige sporten. I hvertfall er det svært morsomt å se sønnen eller datteren få balanse og komme susende avgårde på denne sykkelen. Engrosservice har oppgradert modellen med gode skivebremser forran og bak.


Motoren her er en 2 takter, noe som tilsier at bensinen må tilsettes 2-takts olje. Sykkelen er fulldempet og har monoshock demper bak og to støtdempere foran. Tank og sidedeksler er laget i et stykke sammen med bakskjermen, dette gjør at det ikke er noen skarpe kanter, eller skjøter man henger seg opp i. Hele sykkelen veier kun 24 Kg, og er lett å bære for en voksen. Men den er ikke tyngre enn at et barn klarer selv å rette den opp etter en velt på plenen eller crossbanen.
Sykkelen har kjededrift og luftfylte knastedekk på 12" Bremsene er overdimensjonert med skiver både foran og bak. Dette er en kjempe fin crosser til en meget fornuftig pris!


 Produktspesifikasjoner:
49 cc to taktes luftkjølt motor
LxBxH: 1050mm x 610mm x 720mm
Toppfart 55 kmh
Automatgir
Maks vekt 55kg
Skivebremser
Skrusett og fylleflaske for bensin medfølgerVi har delelager og serviceaperat til alle våre produkter.ELLER
Produktbeskrivelse Tilleggsinformasjon Reviews (0)
Kjøp Forsideprodukter til beste pris her. Vi har et stort utvalg innen Forsideprodukter. Kontakt oss for spørsmål til Forsideprodukter MINI CROSSER 49 CC
Cxense Display