Facebook Pixel
Elektrisk scooter 350W Sammenleggbar 12

Elektrisk scooter 350W Sammenleggbar 12" dekk

Trenger du hjelp?  Vår supporttelefon (+47) 400 01 767 er åpen alle hverdager 09.00-18.00 Lørdag 10.00-15.00 Søndag: Stengt

Elektrisk scooter 350W Sammenleggbar 12" dekk

Elektrisk scooter 350W Sammenleggbar 12" dekk

Spesifikation for E-Scooter elektrisk
350 W effekt
36V litiumionbatteri 6,6 Ah
Opptil 25 km rekkevidde per lading *
Opptil 25 km / t hastighet *
Lys foran og bak
Håndbrems
Skivebrems
Signalhorn
Maks vekt: 120 kg
Minimum vekt: 30 kg
12 "luftfylte gummi dekk
Aluminiumchassi
3-4 timer ladetid
105 x 50 x 96 cm utfoldet
105 x 20 x 70 cm sammenfoldet
12 kg
* Rekkevidden og hastigheten påvirkes av terrenget og vekten til personen som bruker den.

kr 5 290,00
SKU
Elscooter350W
Elektrisk scooter 350W Sammenleggbar 12" dekk Viktig før du tar din første tur! Før du tar sparkesykkelen i bruk er det viktig å kontrollere at den er kjøredyktig. Veien fra fabrikken der den ble laget er ofte lang og kan påvirke kjøretøyets egenskaper. Dekktrykk: Dekkene pumpes kun halvfullt med luft når de sendes fra fabrikken. Dette gjøres for at ikke dekkene eller slangene skal skades under frakten helt frem til deg som kunde. Det er derfor veldig viktig at du pumper opp dekkene selv før du tar sparkesykkelen i bruk. Dekkene skal pumpes opp til 2,5 bar både foran og bak. Bremser: Bremsene justeres på fabrikken, men etter transport kan disse behøves å justeres. Kontroller at bremsen tar som den skal og juster etter behov på justeringskruene på håndbremsen og skivebremsen. Viktig informasjon: Vær oppmerksom på at dette produktet er kun lovlig å bruke innenfor privat eiendom, og ikke på offentlig vei eller gangvei. Vi anbefaler også alltid bruk av hjelm sammen med dette produktet.
Mer informasjon
Model Elektrisk scooter 350W Sammenleggbar 12" dekk
Description Elektrisk scooter 350W Sammenleggbar 12" dekk Viktig før du tar din første tur! Før du tar sparkesykkelen i bruk er det viktig å kontrollere at den er kjøredyktig. Veien fra fabrikken der den ble laget er ofte lang og kan påvirke kjøretøyets egenskaper. Dekktrykk: Dekkene pumpes kun halvfullt med luft når de sendes fra fabrikken. Dette gjøres for at ikke dekkene eller slangene skal skades under frakten helt frem til deg som kunde. Det er derfor veldig viktig at du pumper opp dekkene selv før du tar sparkesykkelen i bruk. Dekkene skal pumpes opp til 2,5 bar både foran og bak. Bremser: Bremsene justeres på fabrikken, men etter transport kan disse behøves å justeres. Kontroller at bremsen tar som den skal og juster etter behov på justeringskruene på håndbremsen og skivebremsen. Viktig informasjon: Vær oppmerksom på at dette produktet er kun lovlig å bruke innenfor privat eiendom, og ikke på offentlig vei eller gangvei. Vi anbefaler også alltid bruk av hjelm sammen med dette produktet.
SKU Elscooter350W
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
No attachment found.

Hos engrosservice.no får du kjøpt til markedets beste priser. Bestill en i dag fra Engros Service. Vi har et stort utvalg av produkter innen: Hjem, sport og fritids segmentet. Velkommen skal du være.