Lamborghini Murcelago Elbil Black Edition

Lamborghini Murcelago Elbil Black Edition

Trenger du hjelp?  Vår supporttelefon (+47) 400 01 767 er åpen alle hverdager 09.00-18.00 Lørdag 10.00-15.00 Søndag: Stengt

Lamborghini Murcelago Elbil Black Edition

Anbefalt alder: fra 3 år. Mål: 110 x 60,4 x 46,8 cm. Vekt: 11,9 kg. Maksvekt: 30 kg. Motor: 6V elmotor. Hastighet: 4-6 km/h. Kjøretid: 1-1,5 timer. LED-strålkastere og lydeffekter. Farge: Mat Black Sikkerhet: Ikke egnet for barn under 3 år grunnet smådeler. Skal ikke brukes i trafikken. Bruk beskyttelsesutstyr. Skal brukes med forsiktighet for å unngå ulykker. Brukes med tilsyn av en voksen. Kun for bruk hjemme.
Spesialpris kr 2 290,00 var kr 2 990,00
Tilgjengelighet: På lager
No attachment found.

Lamborghini Murcelago Elbil Black Edition er en tøff elbil for de små sjåførene. Bilen har en sitteplass og kan kjøres framover og bakover. Gasspedal, ratt og lyd gjør at bilen blir så virkelig som mulig. Bilen går på en 6V motor og har en maksimum hastighet på 4-6 km/h. Bilen har høy kvalitet og tøffe detaljer.
Mer informasjon
Beskrivelse Lamborghini Murcelago Elbil Black Edition er en tøff elbil for de små sjåførene. Bilen har en sitteplass og kan kjøres framover og bakover. Gasspedal, ratt og lyd gjør at bilen blir så virkelig som mulig. Bilen går på en 6V motor og har en maksimum hastighet på 4-6 km/h. Bilen har høy kvalitet og tøffe detaljer.
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Hos engrosservice.no får du kjøpt til markedets beste priser. Bestill en i dag fra Engros Service. Vi har et stort utvalg av produkter innen: Hjem, sport og fritids segmentet. Velkommen skal du være.

Cxense Display