Facebook Pixel
BMW X6M TO SETER GUMMIHJUL  EXCLUSIVE

BMW X6M TO SETER GUMMIHJUL EXCLUSIVE

Trenger du hjelp?  Vår supporttelefon (+47) 400 01 767 er åpen alle hverdager 09.00-18.00 Lørdag 10.00-15.00 Søndag: Stengt

BMW X6M TO SETER GUMMIHJUL EXCLUSIVE

Plass for to barn opptil ca: 5-6 år Dører kan åpnes Dobbelmotorer, totalt 240W motoreffekt 4 stk gummihjul/ EVA Topphastighet ca 5-6 km / t, med ryggefunksjon Batteri: 12V 10Ah blybatteri LED-belysning både foran og bak Innebygd stereo med forhåndsinnspilte sanger samt MP3-spillerinngang Maksimum lastvekt: 50 kg Vekt netto/brutto: 33kg/42kg Bilens størrelse (LxBxH): 145 x 101 x 67 cm Mål på forpakningen: 153 x 84 x 57 cm
kr 4 790,00
SKU
BMW X6M TO SETER GUMMIHJUL EXCLUSIVE
Den nye BMW X6M Exclusive elbil med to seter, er fullpakket med masse utstyr og er en drøm for barna å kjøre. En kul elbil utformet som en ekte BMW X6M. Elbilen er utstyrt med åpningsbare dører, sikkerhetsbelte og mange tøffe detaljer. Elbilen har både MP3-inngang og USB-port som gjør at du kan spille favorittmusikken mens man kjører. Den har i tillegg heftige lyd- og lysfunksjoner som gjør kjøreopplevelsen så virkelighetsbasert som mulig. Det følger med en fjernkontroll slik at en voksen kan kontrollere bilen fram til barnet har lært seg å kjøre bilen på egenhånd.
Mer informasjon
Description Den nye BMW X6M Exclusive elbil med to seter, er fullpakket med masse utstyr og er en drøm for barna å kjøre. En kul elbil utformet som en ekte BMW X6M. Elbilen er utstyrt med åpningsbare dører, sikkerhetsbelte og mange tøffe detaljer. Elbilen har både MP3-inngang og USB-port som gjør at du kan spille favorittmusikken mens man kjører. Den har i tillegg heftige lyd- og lysfunksjoner som gjør kjøreopplevelsen så virkelighetsbasert som mulig. Det følger med en fjernkontroll slik at en voksen kan kontrollere bilen fram til barnet har lært seg å kjøre bilen på egenhånd.
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
No attachment found.

Hos engrosservice.no får du kjøpt til markedets beste priser. Bestill en i dag fra Engros Service. Vi har et stort utvalg av produkter innen: Hjem, sport og fritids segmentet. Velkommen skal du være.